#kekasihpaksarela


Mereka dah,anda bila lagi💋 Cepat stock limited sangat sebab lipmatte edisi cekelat tinggal last batch ja.   #satukekasihcukupke     #kekasihpaksarela     #kekasihlipmatte     #lipmattemurah     #lipmattemalaysia     #lilmatteviralmalaysia  


1💬Normal

Takip ve beğeni lütfen 🙏WhatsApp sipariş 05464680061 💯 müşteri memnuniyeti👌  #hijap     #destekolaqyardimlasaq     #suslubebek     #modanisastilim     #evimevimguzelevim     #kokulutaş     #kapaligiyim     #kesfettreni     #modatesettür     #hijap  #   #tartkek     #kesfet  #   #kadinmodasicom     #suslubebek     #yardimlasma     #turbanlife     #modanisa  🧡   #tesetturgiyimm     #kekasihpaksarela     #leylailemecnun     #gelinlikduvak     #turbantasarim     #hijabinspiration     #kesfettreni     #havuclukek     #yenigelin     #  ncetürkiyeyikeşfet #


0💬Normal

Exactly a year ago i was introduced to Remy by   @suzian   as we were hanging out in our room at Port Dickson. I heard a lot about Remy but never watched any of his shows until Suzi asked me to watch this drama which was on TV3 that day. Well friends all i can say is The Rest is History! Been watching his shows from then till now. Still a lot more to catch up on but surely i will get there. So   @suzian   thanks again for the intro 😜😜   #kekasihpaksarela     #remyishak     #thankgoodnessforgirlfriends  


0💬Normal

Takip ve beğeni lütfen 🙏WhatsApp sipariş 05464680061 💯 müşteri memnuniyeti👌  #hijap     #destekolaqyardimlasaq     #suslubebek     #modanisastilim     #evimevimguzelevim     #kokulutaş     #kapaligiyim     #kesfettreni     #modatesettür     #hijap  #   #tartkek     #kesfet  #   #kadinmodasicom     #suslubebek     #yardimlasma     #turbanlife     #modanisa  🧡   #tesetturgiyimm     #kekasihpaksarela     #leylailemecnun     #gelinlikduvak     #turbantasarim     #hijabinspiration     #kesfettreni     #havuclukek     #yenigelin     #  ncetürkiyeyikeşfet #


0💬Normal

Matcha cheesecake bar is available at SHELL Seksyen 5, Wangsa Maju!!!!! Go grab it now!!! The Bitter-Sweet-Creamy taste of it makes u crave for more! . . YOU CAN NOW EAT CHEESECAKE LIKE A CANDY BAR . .   #matchacheesecake     #matcha     #surpriseplanner     #surpriseplannerkulim     #kolejkomunitikulim     #kolejmarakulim     #kekasihpaksarela     #budakboys     #vendorskulim     #cintahatibatu     #kekkulim     #politeknikkulim     #cikgukulim     #assalamualaikum     #snowcheese     #snowcheesekulim     #keklavacheesekulim     #keklavacheese     #cheesebombkedah     #cheesebombkulim     #kekcheesekulim     #kekcheeseleleh     #assalamualaikum     #pru14     #ge14     #negerisembilan     #kuantanfood     #kuantanfooddelivery     #kualalumpur  


0💬Normal


Jom reward diri sendiri dgn HushHush.... .   #azuracouture     #lafazkankalimahcintamu     #breastenlargement     #breastpumpmalaysia     #breastpumpmalaysia     #kekasihpaksarela     #jovianhijablovers     #payudaramantap     #fareedaexclusive     #setbersalin     #projekikatsuami     #ikatsuami     #fattzura     #produkbaru     #faridkamil     #fattahamin     #lovepotionbyhushhush     #pembesarpayudara     #prelovedmalaysia     #arianiexclusive  


0💬Normal

  #PROMO   4PCS RM200 *Free pos semenanjung Freesize fit to XL (small cutting) Shirt length 26" Bust 42.5" Shoulder Length 17" Long sleeve length 21.5" Hips 43.5" Pants length 37" _   #senafasrindu     #dramasangat     #cintatanpahenti     #pyjamasmurah     #seriburindu     #hantaranperkahwinan     #cikreenencikngokngek     #kekasihpaksarela     #bajutidur     #cariakudisyurga     #shoppingraya     #motifviral     #bajutidurcouple     #bajutidurmalaysia     #akucintadia     #kualalumpur     #bridesmaid     #30pesanansuara     #janganbencicintaku     #alamatnyacinta     #selafazcinta     #pujaanhatikanda     #kankukejarcintakamu     #tv3malaysia     #leftenanzana     #alhaalfa     #jodohjodohannisa     #setelahcintaitupergi     #polisevo2  


0💬Normal

Assalamualaikum. Adakah anda mempunyai duit syiling Malaysia, Dubai, UAE, Singapura, Brunei, China atau nota untuk dijual !! Am pengumpul wang lama DM saya jika anda ada. Saya beli RM10,000 setiap keping.   @zahirah  .wilson   @zahirah  .wilson   @zahirah  .wilson ⠀   @zahirah  .wilson   @zahirah  .wilson   @zahirah  .wilson ⠀ ⠀   #zahirahmacwilson     #artismalaysia     #slotakasia     #slotakasiatv3     #astrogempak     #tv3     #tv3malaysia     #curicuricinta     #nur2     #neelofa     #kekasihpaksarela     #bazarpaknil     #meletop     #motifviral     #kapcaimalaya     #comel     #beritaterkini     #berita     #padu     #instamalaysia     #jangankecamsaya     #siscuba     #negaraku     #lawa     #saya     #instaseleb     #lawakhambar     #kitaok     #ikutcarakita     #igersmalaysia  ⠀ ⠀


0💬Normal

NAK DAPATKAN KEK FRESH READY STOK? DELIVERY HARI SAMA? ADA LEBIH 100+ MENU?⠀⠀ .⠀⠀ KLIK LINK DI BIO😍.⠀ .⠀   #quoteskekinian     #kekepalmer     #keks     #fashionhijabkekinian     #cakekekinian     #tiktokkekinian     #kaltimkekinian     #cirebonkekinian     #anak2kekinian     #makeupkekinian     #smakekinian     #statuskekinian     #jeparakekinian     #cilacapkekinian     #kek     #anakhitzkekinian     #storykekinian     #snackkekinian     #sahabatkekinian     #kekinian     #keko     #kekhantaran     #cewekkekinian     #kekasih     #kekiniankatanya     #musikkekinian     #videokekinian     #kekova     #pankek     #kekasihpaksarela  


0💬Normal

NAK DAPATKAN KEK FRESH READY STOK? DELIVERY HARI SAMA? ADA LEBIH 100+ MENU?⠀⠀ .⠀⠀ KLIK LINK DI BIO😍.⠀ .⠀   #quoteskekinian     #kekepalmer     #keks     #fashionhijabkekinian     #cakekekinian     #tiktokkekinian     #kaltimkekinian     #cirebonkekinian     #anak2kekinian     #makeupkekinian     #smakekinian     #statuskekinian     #jeparakekinian     #cilacapkekinian     #kek     #anakhitzkekinian     #storykekinian     #snackkekinian     #sahabatkekinian     #kekinian     #keko     #kekhantaran     #cewekkekinian     #kekasih     #kekiniankatanya     #musikkekinian     #videokekinian     #kekova     #pankek     #kekasihpaksarela  


0💬Normal

NAK DAPATKAN KEK FRESH READY STOK? DELIVERY HARI SAMA? ADA LEBIH 100+ MENU?⠀⠀ .⠀⠀ KLIK LINK DI BIO😍.⠀ .⠀   #quoteskekinian     #kekepalmer     #keks     #fashionhijabkekinian     #cakekekinian     #tiktokkekinian     #kaltimkekinian     #cirebonkekinian     #anak2kekinian     #makeupkekinian     #smakekinian     #statuskekinian     #jeparakekinian     #cilacapkekinian     #kek     #anakhitzkekinian     #storykekinian     #snackkekinian     #sahabatkekinian     #kekinian     #keko     #kekhantaran     #cewekkekinian     #kekasih     #kekiniankatanya     #musikkekinian     #videokekinian     #kekova     #pankek     #kekasihpaksarela  


0💬Normal

Anda nak mencerahkan wajah yang kusam dan gelap? Nak mendapatkan tona kulit yang sekata? Jangan sesekali pakai produk instant CERAH DALAM TIGA HARI, JANGAN‼ 🙅🏾 . Tahukah anda produk pemutih dan pengelupasan yang memberikan kesan flawless dalam jangka masa yang pendek itu berkemungkinan besar mempunyai bahan kimia merbahaya? Ia menghakis lapisan kulit anda sehingga ke lapisan yang paling akhir! 😱 Dan akhirnya wajah yang flawless itu hanya bertahan seketika sebelum bertukar menjadi ______❕❔ . Mary Kay mengeluarkan set pencerahan wajah dengan kesan yang tak berapa cepat tapi yang penting selamat ✅ untuk digunakan. Ia memberikan kesan cerah dan bersinar pada wajah, bukan putih melepak pinkish wink wink 🌸 tu ya. Yang penting wajah bersih dan sihat. . melaCEP plus+ juga sesuai untuk anda yang ingin hilangkan parut gelap pada wajah seperti parut jerawat dan luka. Tona kulit akan menjadi setaka dan kembali kepada asal. Best kan? . Jika anda nak cuba produk Mary Kay, tapi tak tahu set mana yang paling sesuai dengan keadaan kulit anda, contact Qas ya, Qas akan membuat rundingan terlebih dahulu dan akan suggest item yang sesuai mengikut budget anda. Jangan risau 😘 . Maryk_MekZah 60176108076 Beauty Consultant Mary Kay Http://www.wasap.my/60176108076 .   #marykaymalaysia     #marykay     #marykaycosmetics     #marykayproduct     #freeconsult     #freeskincareclass     #marykaygombak     #marykaykualalumpur     #marykaymysg     #marykaysetapak     #marykaybatucaves     #marykaybatumuda     #marykaysentul     #marykayselayang     #marykaywangsamaju     #marykayampang     #marykayjlnipoh     #marykayjalantiong     #like4likes     #artismalaysia     #mirafilzah     #remyishak     #kekasihpaksarela     #melacep     #marykaymelcep  


0💬Normal


Nmpk tk mata asli kita 🤩🤩 sinaran matahari 🌞. . . ... . . .   #artismalaysia     #slotakasia     #slotakasiatv3     #astrogempak     #tv3     #tv3malaysia     #dramasweetdreams     #neelofa     #kekasihpaksarela     #bazarpaknil     #meletop     #motifviral     #kapcaimalaya     #comel     #beritaterkini     #berita     #naturallifestyle     #instamalaysia     #jangankecamsaya     #siscuba     #negaraku     #lawa     #matamatahari     #instaseleb     #lawakhambar     #kitaok     #ikutcarakita     #igersmalaysia  ⠀ ⠀


1💬Normal

Asalammualaikum dan selamat pagi rakan IG.   #asalammualaikum     #morninginspiration     #selamatpagi  😊   #kekasihpaksarela     #kekasihjiwa     #kekasihbythemelvins  


2💬Normal

# ORDER/PERTANYAAN . ☎ Whatsapp NAK GG ke +6019 3134319 ☎ ☎ Whatsapp NAK GG ke +6019 3134319 ☎️ . ============= APA YANG BEST ? ============= . 1) TAHAN LAMA LEBIH 6 JAM - Formulasi yang direka khas untuk wanita yang ingin warna yg pigmented seperti lipstik, tp tahan lama 5x ganda lebih lamaa dari mana2 lipstik. Dijamin tahan 6 Jam keatas. Lepas ni, xpyh sush2 da nk gi toilet..nk tgok cermin slalu asik touch up lipstik..skli je ckup tau.. . 2) MAKAN MINUM TDK PUDAR DAN HILANG - Yg ni rare skit..Formulasi yg direka mmg akan tahan melekat dibibir walau makan atau minum..Lpas pakai, mengering, warna akan lekat cantik kt bbir..Lepas ni makan minum xyah da risau lipstik hilangke kan..annoying gitu asik hilang..Malu tau kalau mkn depan client nmpk bibir kite xda lipstik..pucat jerr.. . 3) MESRA WUDUK - Formulasi GG Play It Hard Liptint adalah dari natural ingredient dan waterbased..Haa, bila da waterbased tu, bermaksud even nak wuduk still ada warna kt bibir pon masih bole sbb air bole meresap dlm warna tu..mcm lipstik konfemla kan warna tu block air kan.. . 4) TIDAK MEREKAH dan BERCAPUK- Formulasi dari Waterbased dan tidak berminyk akan mnjadikan bibir sentiasa rasa lembab dan ringan..Slalunye, LIPSTIK atau LIP CREAM bila pakai bibir kering mmg akan bercapuk pastu merekah..jd xsesuai kalau sespe bbir kering..Jd mmg wajib guna GG Play It Hard Liptint.. . 5) TIDAK MGHITAMKAN BIBIR (Tiada Plumbum) - Formulasi tiada Plumbum dan Natural Ingredient..Plumbum ni punca bibir jd gelap..Jd xperlu risau lepas guna GG Play It Hard Liptint.. . 6) ADA KELULUSAN KKM (NOT160904848K) - Produk Buatan Malaysia. Halal. Dan Selamat digunakan   #liptint     #liptintkorea     #liptintmurah     #makeup     #redvelvet     #cottoncandy     #sunkiss     #sayajual     #akusuka     #hot     #era     #sinar     #meeracle     #meeraclegamstoneserum     #mencintaimumrphotographer     #suamimatsalihcelup     #pamoga     #converse     #bajumurah     #tudungmurah     #kasutmurah     #dai     #pinggantakretaknasitakdingin     #mentor     #bazarpaknil     #murahmurah     #kekasihpaksarela     #blouse     #glittergarden     #ajl32  


0💬Normal

Mis gibi çilek kokusu var kekim de Tarif istermisiniz 🍓🍓🍓🍓   #kek     #kekasihpaksarela     #kekseverler     #tart     #tartkek     #organik     #cilek     #sos     #fıstık     #cileksevenler     #kekçeşitleri     #arkadaşlık     #misafirimvar     #misafir  


2💬Normal

  #mahatmagandhi     #jashehonfroy     #hwhfitnesschallenge     #hwhottrucks     #kekasihpaksarela     #myheroacademia     #oakland     #ngakakbanget     #justintimberlake     #jaintemple     @ertogrol  _29


3💬Normal


1💬Normal

Next Page