#kontakt

Advertisement


LOKAL DASMASH SELA -LOKAL DASMASH KOMBINAT TIRANE⠀ ⠀ Facebook =>   @restorant  .sela ⠀   #Kontakt  : +355682054054⠀ ⠀ Ju ofron një ambjent të ngrohtë dhe familjar me një shërbim cilësor për organizimin e eventit tuaj më të rëndësishëm, ku mund të shijoni edhe një shumëllojshmëri gatimesh.⠀ ⠀ Tek ne do të gjeni një shumëllojshmëri ushqimesh cilësorë bio tradicionale si dhe një shërbim të kualifikuar nga stafi profesional dhe korrekt.⠀ ⠀ Organizojmë festa familjare, martesa, fejesa dhe evente të ndryshme festive.⠀ ⠀ DIMENSIONET⠀ ⠀ Restoranti ka nje hapesire prej 400 m2 si dhe nje kapacitet prej 330 persona.⠀ ⠀ STAFI⠀ ⠀ Ne bejme maksimumin per te motivuar stafin tone qe te sherbejne sa me mire.⠀ ⠀ HIGJENA⠀ ⠀ Jemi gjithmone te angazhuar per permbushjen e standarteve me te larta te rekomanduara per restorantet e eventeve.⠀ ⠀ Mund të bëni rezervime në:+355682054054⠀ ⠀ Ju Mirëprësim!⠀ ⠀   #Adresa  :Rruga Ilia Papanikolla – Kombinat, Tiranë 🌟   #instagram     #instagrammers     #igers     #instalove   👍   #toptags     #liker     #likes   🙌   #follow     #igdaily     #followme   👤   #shoutout     #shoutouts     #shout     #out     #inalbania     #reklamohu     #marketingonline     #biznesetshqiptare     #biznesonline     #biznese     #in  _albania_al   #inalbania  _al   #bizneseneshqiperi     #marketing     #marketingdigital  


1💬Normal

  #Mangalem21   🏗 ne Ali Demi   #kontakt   Studio Hollandeze OMA, me arkitekte drejtues Rem Koolhaas dhe Reiner De Graaf realizuan projektin e nje kompleksi rezidencial me siperfaqe ndertimi rreth 120,000 m2, pozicionuar ne jug-lindje te Tiranes. 70% e hapesires se projektit do te jete hapesire e gjelber dhe pjesa me e madhe e parkimit te makinave do te organizohet nentoke.Nje nga gjerat me te rendesishme qe OMA propozon eshte perdorimi i ngjyrave. Ky kompleks do te jete sa bashkekohor, aq edhe tradicional   #alidemi   🏗 . . . 📧diana.leka  @kontakt  .al ☎️ 0686807057


0💬Normal

Made another relaxing hip hop beat today. Tell me what you think! Drop suggestions and criticism in the comments and it would be much appreciated if you followed me and subscribed to my YouTube (ProdByEd) link in bio. Hope you enjoy, thank you! • Follow   @ed  .makes.music Follow   @ed  .makes.music Follow   @ed  .makes.music •   #hiphop     #hiphopbeats     #808     #music     #chill     #relaxingmusic     #relaxing     #kontakt     #nativeinstruments     #producerlife     #keyboards     #upandcomingartist     #musiciansofinstagram     #producer     #producers     #makingbeats     #beatmaking     #akai     #ableton     #abletonlive     #beat     #beats     #bass     #cymatics     #vibe     #vibes     #musicproducer     #beatmaker     #superheroinchallenge     #20daysoffocus  


1💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

Advertisement


"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

"ZOOBULVAR" BAKI KONTAKT ZOOPARKI DƏVƏT EDİR. ƏLAQƏ: 012-408-96-48 050-659-23-23 7/24 QAYNAR XƏTT: 0503119313   @zoo  _proqram   @zoobulvar     @baki  _kontakt_zooparki   @zoobulvar  _market   @toto  _monkey_official   @kicik  _toy   @sunnet  _toyu   @tac  _dizayn_qrup   #istirahetmekezi    #zoobulvar    #baki    #kontakt    #zoopark    #baxca    #bagca    #seyyarzoopark    #heyvanlarinsevimlisi    #usaqlarinsevinci    #eylencemerkezi    #eylencelipark    #park    #zoo    #proqram    #souproqram    #ad   gunu  #kicik   toy  #sunnet    #bayram    #banket    #heyvanlar    #meymun    #zoopark    #heyvansou    #zoo   proqram  #dizayn    #tacdizayn   qrup  #xinayaxdi    @usaq  


0💬Normal

Estoy realmente feliz de presentar mi nuevo proyecto titulado Exodo: The Magical Awakening, este proyecto son muchos años de crecimiento y desarrollo en mi como productor musical. Puedes escuchar mi álbum en las principales plataformas musicales en todo el mundo. Enlace en mi perfil. I'm excited to present my new project entitled Exodo: The Magical Awakening, this project is the result of many years of growth and development in me as a music producer. You can listen to my album on the main music platforms worldwide. Link in bio.   #music     #musicproducer     #release     #newalbum     #newmusic     #newalbum     #spotify     #itunes     #apple     #synth     #producer     #electronica     #electronicmusic     #dj     #soon     #musicproducer     #album     #studio     #ableton     #kontakt     #nativeinstruments     #dubstep     #trance     #classic     #psychedelic     #psytrance     #spot  


2💬Normal

Advertisement


[프로듀서의 툴] 안녕하세요. 리버브 감성포식자입니다. 흐... 감성센치의 걸작입니다. 도대체 알아서 이런 병맛을 왜케 잘 찍지 ? 제대로 된 책이 필요한가요 ? 제가 인정하는 책들일까요 ? 성의있게 쓴 책들일까요 ? 제가 추천합니다. 공부 책으로 하세요. 초보자나 입문일 수록 더더욱. 개 빡세게 하는 겁니다. ㅇㅈ ? 어 인정. 리버브 교재 구매 원피스 좌표 : https://reverb.co.kr/book 직접 읽어보실래요 ? 리버브 놀러오세요. 서울시 마포구 독막로15길 3-13 3층 컴퓨러뮤직 오덕과 오디오환자의 끈적한 외울 때마다 한장씩 뜯어드세요. 리버브 자사 http://reverb.co.kr 리버브TV 유튜브 http://youtube.com/감성포식자 리버브 페이스북 페이지 http://facebook.com/reverbkorea 리버브 인스타그램 http://www.instagram.com/emotionalpredator 리버브 블로그 http://protools.kr 리버브 스토어팜 소프트웨어 전문몰 https://smartstore.naver.com/reverb #리버브 #리버브코리아 #감성포식자 #컴퓨러뮤직오덕 #컴퓨러뮤직 #오디오환자 #오디오 #프로듀서의툴   #reverb     #reverbkorea     #emotionalpredator     #computermusic     #computer     #audio     #music     #audiopatients     #producerstools     #book     #flstudio     #cubase     #abletonlive     #kontakt     #serum  


3💬Normal

Direkter# Informationsaustausch, persönlicher   #Kontakt   und effizientes   #Networking   – nur einige Schlagwörter, die für unsere Mitglieder in engem Zusammenhang mit der   #FBMA   stehen. Ein Beweggrund der seit Gründung des Fachverbandes vor 40 Jahren über 170 ordentliche Mitglieder, 51 Unternehmen der Zuliefererindustrie, zahlreiche hospitierende Mitglieder und Nachwuchskräfte nachhaltig von einer   #Mitgliedschaft   überzeugt. Auf den regelmäßig stattfindenden   #VerbandsMeetings   und   #Hauptversammlungen   dominieren kollegial freundschaftliche Umgangsformen, die sich in vielerlei Hinsicht auszahlen. Sie interessieren sich für eine Mitgliedschaft? Infos dazu gibt es auf unserer Website   #fbma2  .0   #fbmadeutschland  


0💬Normal

Nuovo remix in arrivo😎😎😎😎🍕💪   #homestudio     #dj     #djlife     #djing     #djproducer     #EDM     #pioneerdj     #nativeinstruments      #kontakt     #flstudiolife     #music     #flstudio20     #outnowonsoundcloud     #edmproducer     #outnow     #track     #producer     #adam     #drum     #studiohome     #pc     #midi     #midicontroller     #remix  


0💬Normal

Unsere neuen Visitenkarten sind da 🤗 Der Umzug in das neue Gebäude steht in nicht mal mehr einem Monat vor der Tür. Die Vorbereitungen laufen auf Hochtouren...   #visitenkarten     #vcard     #umzug     #neueadresse     #neuesbüro     #kontakt     #austausch     #erfolg     #buisness     #zukunft     #gesch  ftsausstattung   #logo     #personalberatung     #training     #print     #erfolgistdieleistungvonmenschen  


0💬Normal

  #musicproducer     #musicproduction     #protools     #studiolife     #musicstudio     #studioflow     #producerlife     #producer     #audioengineer     #ableton     #musiclife     #songwriter     #recordingstudio     #musicindustry     #instrumentals     #mixing     #producers     #musiclover     #musicians     #instamusic     #instavideo     #instanewmusic     #genelec     #protools     #nativeinstruments     #slatedigital     #Komplete     #kompletekontrol     #universalAudio     #ableton     #kontakt  


0💬Normal

Here’s a short I created a while ago. Listen to many more here: https://soundcloud.com/ga_soundtracks . . . .   #musicproducer     #musicproduction     #protools     #studiolife     #musicstudio     #studioflow     #producerlife     #producer     #audioengineer     #ableton     #musiclife     #songwriter     #recordingstudio     #musicindustry     #instrumentals     #mixing     #producers     #musiclover     #musicians     #instamusic     #instavideo     #instanewmusic     #genelec     #protools     #nativeinstruments     #slatedigital     #Komplete     #kompletekontrol     #universalAudio     #ableton     #kontakt  


0💬Normal

Next Page